Plaats om te genieten

Plaats om te genieten

zondag 23 april 2017

Over buren en goede vrienden en de weg vinden

Bofani, eigendom van wijnproducent Batasiolo, is onze pleisterplek en is gelegen in de gemeente Monforte d'Alba. Met GPS gemakkelijk te vinden, zou je denken, maar niets is minder waar! Zonder goede buren zou het bijna niet uit te leggen zijn. En die buren zijn niet minder dan het befaamde wijngoed van Luciano Sandrone, gelegen op de Via Pugnane 4 in Barolo, Dat is, komende van Alba, 800 meter na de splitsing van de SP3 met de Via Alba (die in die richting recht naar Barolo leidt) de eerste straat op je linkerzijde. Eens bij Sandrone geraakt, vervolg je de weg en bocht naar rechts. Je volgt de weg op en neer tot je in de volgende stijging op je linkerzijde een afslag naar beneden ziet met bordje Bofani. De agritursimo zie je dan tegen de heuvel tussen de wijngaard liggen. Een strada bianca leidt je ernaartoe.
TIP: gebruik je toch je GPS, let dan goed op want de GPS geeft wel eens de Via Pugnane 4 in de naburige gemeente Castiglione Falletto. In vogelvlucht er niet ver vandaan, maar we kunnen u verzekeren: het is een heel eind om.
Maar, beste reisgenoten, gok niet teveel op deze beschrijving en houd je gewoon aan de afspraak op de Piazza Giuseppe Garibaldi in ALBA zoals per mail reeds medegedeeld.

kaartje ALBA met Piaza Garibaldi aangeduid


Zo bereik je SANDRONE


Geen opmerkingen:

Een reactie posten